Thursday, September 11, 2008

my old collections...



Actually..tak banyak sangat koleksi baju yang aku buat...banyak yang tak amik gambaq...tapi ada la 2-3 pasang yang bleh buat cuci mata...heheh....tapi lepas ni stiap kali buat baju, aku akan amik gambaq...as for now aku dah ada blog...hehehe...pic diatas tu dimodelkan oleh aishah, my niece...her 1st smocking dress yg aku buat kat dia...

1 comment:

++Benang dan Mesin jahit++ said...

Salam,boleh tak awak bagi tutorial nak buat gaun ni camana?Cantek2 baju yg awak buat ni.