Friday, February 13, 2009

Baju Baby Iwana...







i made this for baby iwana...ordered by her mum; Jas....actually it is for her birthday present...tp aku yang tak sempat nak siapkan....Jas, aku harap hang puas ati dengan hasil kerja tangan aku...hehehe...nanti fwd kat aku na jas gambaq baby iwana pakai baju nih, bleh la aku tayang dalam blog aku...

4 comments:

Alviana said...

so cuteee!!!!!! nice job :)

DiahRothman said...

Hany, cantik nya baju untuk little girl tu. Nanti KD ada cucu bleh tempah kat Hany. Ntah bila lah....

Hobby Mummy said...

hany comel sungguh baju smocking nie..sweet

zakiah said...

Wah !! comel betul...

setanding dengan yang dibeli di pasar raya.

syabas