Wednesday, June 3, 2009

It's for my little princess...Fiefy

Dalam sebok dengan persiapan kenduri kazen...sebok nak siapkan baju-baju smocking lain...aku ambik kesempatan buat baju untuk fiefy pakai kenduri nanti...warna baju memang jauh menyimpang dari tema kenduri...heheh...si walid berkenan kain tu nak suruh buat untuk princess dia...nak simple and tak perlu ada bullion...just simple....tak sabar tunggu fiefy balik ari ni...bleh la dia menggayakan baju ni...ntah kenapa la lagi boyot perut lagi cepat aku buat smocking...huuummmm.....nanti aku postkan pic fiefy pakai baju ni okeh....

7 comments:

Sharifah said...

cantikkkkkkkkkkkkkk.. kain tu kaler aper?... emmm cam tak pernah nampak la....

anyway.. fifi pakai aper pon cantik

mama alicianorman said...

hany cantikkkkknye..eee geram tengok semua org pandai buat smocking..fida gak terkial2 lagi..huhuhu nak kena pi berguru dengan hany lah ni..heheh penang dok tang mana?...hahaha

Erpha Ahdayani. said...

Salam Hany,

Yes! What a beauty! Classic colour macam ni memang hasilnya very unexpected, kalau dibandingkan dengan warna-warna pastel yang biasa, tinggal lagi macam mana kita nak smock dia, lagi minimum warna benang, lagi cantik hasilnya, macam yang hany buat.

p/s: Kadang2 orang lelaki lagi pandai pilih colour... :)

hany's said...

kak jan
kain tu bkn kain cotton..kain org buat bj melayu/kurung

Fida
isshh terkial apanya...dia lagi terror buat bishop...dah bleh buat bishop,kire jenis yoke pejam mata jaa..hahaha...penang dok kat bkt minyak..rasanya baik berguru ngan gee...hany pun dok byk tanya kat gee...salute to gee!!!

salam erpha...
mmg tak sangka nampak cantek jgk walau 1 color benang jek n no bullion..hahah...angkat bakui sendiri...tapi mmg surrender angkat bendera putih la kalu nk banding ngan erpha...erpha lagi kemas n cantek...paling suka tgk kat barbie doll punyer bj smocking...erpha jait tgn ke mesin...keciknyer.... :)

dania said...

ahh me like princess fiefy ni. cantik. classic.

Jurra said...

Hany... wah terpegun saya tengok. Cantik pulak ye kain camni. Classic mcm kaler omputeh gitew..!

alahai.. bila lah anak ku nak pakai baju smocking maknye nih.. sian dia..eheheh anak org pakai lawa2.. anak sendiri semua beli..

hany's said...

zura buat la satu kat maya...sian diaa...mcm hany tuh sampai anak cakap...'bila la fiefy nk dpt baju cantek nih...'...tu yg letak ketepi baju orang buat baju dia dulu...hehehe...