Tuesday, October 13, 2009

i'm bacccckkkkkk.....

haaiiiii....setelah 2 bulan bercuti....tangan dah mula gatal nak menjahit...tapi still tengah nak susunkan jadual dan nak sesuaikan diri dengan kehidupan baru yang ada baby ni...agak kelam kabut jugak dunia aku nak uruskan baby, rumah, dan si curly yang semakin nakal...ok, ni antara gambar terbaru arief (psstt : jgn curi gambar my baby utk masuk contest yerr ;) penat2 aku sakit nak beranak senang2 orang nak ngaku jadik anak dia plak...heheh...dah terjadi pada zura , gambar anak dia diculik orang yang tak bertanggungjawab)...Arief dah masuk 2 bulan...dah pandai senyum..bila tgk arief...teringat baju romper smocking yang aku cuba nak buat untuk arief sehari sebelum arief delivered...tinggal nak cantum-cantum jek tapi tak sempat...muat lagi ke idak ntah laa....nanti nak cuba abihkan baju tuh...kalu tak muat dah, simpan buat kenangan laa jawapnyer...


3 comments:

Sharifah said...

comell nyer arieffff////montelllll.. pipi tembammmmmm

hihi ujung tahun jumpe lagi k arief

Erpha Ahdayani. said...

salam hany...

welcome back.. :)

CheYahChomel said...

2 bulan dah dagu smpi 2 lapis, pipi dah labuh...hang bg mkn apa la hani oooiiii? tp muka still cam pak dia...idung ja cam hang.....:D..anak bapak kot nih