Thursday, October 15, 2009

Little Romper For Little One...

Akhirnya...terhasil jugak smocking romper yang pertama dari aku...hehehe...errmm...aku noticed ada beberapa kesilapan masa buat romper nih...paling yang banyak buat silap tu tang crocth ngan leg band dia...takper la..next time dah tahu dah apa yang sepatutnya kena buat..lepas ni nak try buat satu lagi...so, jamu la mata smocking pertama dari aku selepas berehat panjang...daaaa...


pssttt : okey tak romper nih? sesuai ker budak boy pakai smocking?

8 comments:

Sharifah said...

cantikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk..... tak terkateeeeeeeeeeeeeee

hihihih

Erpha Ahdayani. said...

salam hany...

boys memang boleh pakai baju smocking, the rompers look smart. :)

agaknya di malaysia ni masih x ramai yang prefer anak lelaki pakai baju smocking kan? jom kita ubah persepsi itu!

you go girl! :)

Zura said...

salam...hi! just wanna say - cantik giler romper nih!! really precious on the baby..congrats! :)

hany's said...

kak jan :tenkiuu..

erpha : for me rompers smocking for bb boy mmg nampak cute sgt...buat masa skarang ni mmg hany tak jumpa lg la yg pakai romper smocking ni...my bb would be the first wear it in penang town..hihihi...tapi ada beberapa org yg kata nampak mcm girlie sket aarr...

Zura: salam zura..tenkiu...btw...i suka jugak u punyer kimono tu..fabby pun cantekk...

Jurra said...

hany.. kalau tak cakap ada silap.. tak perasan pon..! cantik je..

betul tu... org kat mesa ni tak biasa pakai baju tu.. kalau baju romper canni sure kate baju girl...biarpun kaler blue..

takpe.. yg penting cantik & selesa di pakai..

p/s ensem dia ni beso nanti..

Alviana said...

So cute! suitable for him. i love the blue piping

m|sa said...

nice romper for cute little boy!

Sweet Maniac said...

I pun dulu jahit jgk smocking for tempahan, 5 years back .hehe ada jer baby boys yg pakai smocking :)mungkin dia xambik gmbr letak dlm blog jer pun .. neways, your romper sgt kemas jahitan... esp. the piping. good work ! lg sesuai if u buat design smockng mcm vehicles ker.. its just my opinion