Friday, July 31, 2009

Last Smocking...

Mulanya rasa macam tak sempat siap...and dah siap deal ngan kak jan @ kak pah nak suruh dia tolong cantum-cantumkan baju si nuha nih....smocking, potong dasar baju semua aku dah settlekan...tinggal lagi nak cantumkan baju nih jek...tetiba.. kena admit masuk spital...ada tanda-tanda nak deliver awal...tapi skali terberenti la plak...doc suruh balik rehat dulu kat rumah....so, amik peluang nih la nak abihkan baju nuha....so, seharian aku kerjakan baju nih....sebab terpikir kesian plak kat kak pah...dah la sebok pindah randah...projek dia pun banyak yg tengah queue...tak nak susahkan kak pah laa...aku settlekan sendiri selagi boleh...cuma yang tak sempat siap taman bunga-bungaan...tapi tak per...mak si nuha tu pandai buat bunga bullion...biar la mak si nuha itu mengasah kembali skill bullionnyer itu...hehehe....so, jamu la mata smocking yang terakhir dari aku buat sementara ni...lepas abih pantang sambung kembaliiii.....yeeeaaahhh.....



4 comments:

Erpha Ahdayani. said...

Salam untuk Hany..

Erpha ucapkan selamat melahirkan bayi yang cute! Semoga segala-galanya selamat... bila dah abis pantang, boleh sambung buat smocking lagi (Erpha rindu buat smocking sbb kena siapkan tempahan baju raya)...

TRTI said...

A'kum.........

Memang ambo jeles tahap giler ngan demo lah hany...........tabik woooooooo....terus kan usaha demo.....'MY WISH' tu, kalau dapat lagi bijak wooooooo......ambo raso lebih banyok lagi benda yang bulih buat........

TRTI said...
This comment has been removed by the author.
Ibu said...

comelnya..... baju ni!!!! hany... kalo nak tempah camner hah? n brape RM?