Monday, November 29, 2010

For Sale...

SOLD


Mesin jahit tepi untuk di jual...

-Brand Singer model 14N555...
-Baru setahun didalam dakapan saya ;)...
-Masih dalam keadaan baik...sangat baik sebenarnya...
-Disertakan tools dan buku manual serta cover plastik seperti dalam gambar...
-Sesiapa yang berminat sila pm saya...
-Sesiapa yang berada di utara, penang,kedah or perlis sangat-sangat dialukan...senang proses
penghantaran memandangkan saya menetap di penang...
- harga pasaran rm1245..saya nak letgo @ rm950

*lupa nak bgtau : setakat yang diguna hingga hari ini,mesin ni tak pernah beri masalah langsung...nak jual mesin ni sebab nak tukar brand lain yg sama brand dengan mesin jahit saye ;)



6 comments:

MamaDaniel said...

boleh tak nak sibuk?? kenapa nak jual? hehe.. :)

Afzaniza Hany said...

mama daniel...lupa plak nak letak situ sebab nak letgo....hany nak tukaq brand lain...

Tinie Cute said...

brapa Rm ni?

Afzaniza Hany said...

dah letak harga :)

Nini Aziz said...

yeayyy.... saya punya!!!!!!

Naniey said...

huuu....mcm best tp skang ngah sengkek la akk